Usluge

Usluge


USLUGE
PRAVNE USLUGE
Odabir mesta za stanovanje je jedna od najbitnijih odluka koje ćete doneti u životu. Uz pomoć naših pravnika za Vas vršimo usluge provere dokumentacije, pribavljanje neophodne dokumentacije za prodaju, sastavljanje Predugovora o prodaji, Ugovora o prodaji i Ugovora o zakupu, posredovanje pri regulisanju poreskih obaveza i uknjižbe u katastru nepokretnosti.
OZAKONJENJE OBJEKATA
U saradnji sa arhitektonskim biroom za naše klijente vršimo neophodnu  izradu IZVEŠTAJA O ZATEČENOM STANJU OBJEKTA za ozakonjenje bespravo sagradjenih objekata, proveru dokumentacije, dopunu postupka legalizacije i imovinsko-pravne odnose ukoliko je potrebno.
REKONSTRUKCIJA I ADAPTACIJA
Za potrebe naših klijenata gradjevinska firma vrši usluge rekonstrukcije, adaptacije i pripremu nekretnina za postupak prodaje u osnovnoj i luks varijanti.
UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA
Nudimo vlasnicima nekretnina koji nisu u mogućnosti da se potpuno posvete izdavanju svojih nepokretnosti jedinstvenu uslugu upravljanja nekretninama u konceptu potpunog servisa.
Agencija DENČIĆ upravlja nepokretnosti u procesu izdavanja, naplate zakupnine, kontrole plaćanja troškova nepokretnosti i način korišćenja nepokretnosti a na osnuvu Ugovora o posredovanju i Ovlašćenja vlasnika nepokretnosti.
Potpuni servis pruža vlasnicima nepokretnosti neophodnu sigurnost i komfornost u naplati dogovorenih zakupnina. Neka Vaša briga bude naša obaveza!